PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

Magni MJP11.5 Kolonnlift

23-05-2019
| Kolonnlift (mastlift)
Magni MJP11.5 Kolonnlift
Magni MJP11.5 är en bom-/mastlift med svängarm som kan arbeta i området +70°/-60°.

Från världskända Dingli presenterar vi härmed Magni MJP11.5, som är en bom-/mastlift med en arbetshöjd på 11,2 meter och en plattformshöjd på 9,2 meter. Liften ger en upp/överhöjd på 7,89 meter och är utdragbar till 3 meter. Liften är försedd med en svängarm som kan arbeta i området +70°/-60°, vilket gör den ytterst flexibel om du till exempel ska nå in över ventilationsrör eller liknande hinder.

Liften drivs av kraftfulla batterier och är försedd med elektriska drivmotorer. I hopfällt skick kan den köras i upp till 4,5 km/h, medan den med korgen uppe kan köras i 0,5 km/h.

Korgen är 87 cm bred, 62 cm djup och har en maximal belastning på 200 kg.

Magni MJP11.5 har en extremt kompakt design och är därför mycket lämplig för användning i arbetssituationer där det är ont om plats, till exempel i köpcenter eller på byggarbetsplatser.

Liften har redan sålts till några av landets ledande liftuthyrare och vi har fått höra mycket beröm från kunder som redan har provat den. Du kan antingen hyra Magni MJP11.5 via en av våra kunder eller köpa den via oss. Kontakta gärna vår försäljningsavdelning om du vill veta mer.

Hos M.J. Hydraulik står vi för kvalitet. Därför får du som kund flera kostnadsfria fördelar som standard! Vi erbjuder även paketlösningar i samband med köpet av maskinen.

  • Standardgaranti på begagnade maskiner: Alla våra begagnade maskiner omfattas av en 3månaders reservdelsgaranti. Detta är vårt grundpaket och vårt löfte om en grundlig genomgång av maskinerna före leverans.
  • Säkerhetspaket: Vi erbjuder att (Svensk Maskinprovning) inspekterar maskinen innan leverans mot en avgift. Det är din garanti för att maskinen har granskats och godkänts enligt nationella standarder.
  • Förlängd garanti på nya maskiner: Vi erbjuder upp till tre års reservdelsgaranti på alla våra nya produkter. Detta är vårt löfte om produkter av mycket hög kvalitet och driftsäkerhet.
  • Behöver du professionell rådgivning? Då erbjuder vi ett kostnadsfritt besök från en av våra försäljningsingenjörer. 
  • Teknisk support dygnet runt, alla dagar för liftar, teleskoplastare och gaffeltruckar. Vi är redo att hjälpa dig!
Sitemap
CloseClose