PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

Om M.J Hydraulik

Vi erbjuder ett stort urval av nya och begagnade liftar, gaffeltruckar och teleskoplastare.

Vi erbjuder landstäckande service dygnet runt, alla dagar om året genom våra servicepartners. Vårt huvudkontor finns i Danmark, nära Köpenhamn, med underavdelningar i Aarhus.

Våra specialiserade försäljningsingenjörer finns tillgängliga för att hjälpa till med totallösningar inom utveckling, konstruktion och produktion av bland annat liftar, hydrauliska system och elektriska styrenheter.

Kontakta oss redan idag för råd och vägledning inför ditt nästa köp, tjänst eller projekt.

MJ-teamet hälsar dig välkommen och ser fram mot ett långsiktigt samarbete.

Vårt mål är tydligt, vi vill att du som kund ska få minsta möjliga avbrott, god service och maskiner till rätt priser.

Företagets mission
Vår vision är att vara Skandinaviens största och ledande leverantör av liftar, gaffeltruckar och teleskoplastare, samt den största och ledande leverantören av servicetjänster till liftar, gaffeltruckar och teleskoplastare. Vi vill vara kända för vår höga kompetens och kvalitetsnivå och våra värdeskapande lösningar – allt för att säkerställa högsta möjliga driftsäkerhet åt våra kunder.

Om oss
M.J. Hydraulik ApS är med försäljningskontor och serviceavdelningar i både Danmark och Sverige en av Skandinaviens mest erfarna leverantörer av liftar, gaffeltruckar och teleskoplastare. Dessutom är företaget en av Skandinaviens mest professionella tjänsteleverantörer inom service och reparation av liftar, gaffeltruckar och teleskoplastare.

M.J. Hydraulik ApS (DK) ligger i Holbæk och har verkstad och kontor på 2 000 m2.

M.J. Hydraulik ApS (DK) ligger i Hasselager och har verkstad och kontor på 600 m2.

M.J. Hydraulik ApS (SE) ligger i Karl Gustav (Göteborgområdet), Service Partner KG Mekaniska AB, har verkstad.

M.J. Hydraulik ApS (SE) ligger i Jordbro (Stockholmsområdet), Service Partner TMHS, har verkstad.

Företaget består av 30 engagerade medarbetare varav 20 servicemontörer som huvudsakligen arbetar ute hos kunderna, samt ett antal servicemontörer som arbetar internt vid våra egna verkstäder.

Vi har ett av Skandinaviens största utbud av nya och begagnade liftar, teleskoplastare, entreprenadmaskiner och annan tillhörande utrustning.

Vi har ett omfattande lager av reservdelar till liftar, truckar, teleskoplastare, kranar och andra entreprenadmaskiner, vilket garanterar att våra kunder får snabb service. Alla våra servicefordon är utrustade med slangpressar.

Företagets DNA

ÖPPNA OCH PÅLITLIGA
Vi gör vad vi säger och vi säger vad vi gör. Vi kommunicerar öppet och ärligt, både internt och externt. Vi lägger fakta på bordet – även när det inte är positiva nyheter.

MÄNNISKAN I FOKUS
Vårt företag är våra medarbetare. Vi utvecklar individerna. Alla i företaget är engagerade och har potential. Alla har möjlighet att påverka. Alla ska känna sig respekterade och värdefulla. Vi arbetar som ett team, tar ansvar och är bra kollegor.

KUNDORIENTERAT OCH AMBITIÖST FÖRETAG
Vi älskar yrkesmässiga utmaningar och att underlätta för våra kunder. Vi slutar aldrig utmana oss själva att utveckla innovativa specialiserade lösningar – vanligtvis i nära samarbete med kunden. Vi är stolta över att leverera högsta kvalitet i allt vi gör – något som gör oss till de bästa i branschen!

DATAHANTERING
När du besöker vår webbplats samlar vi in information om dig som används för att förbättra innehållet på vår webbplats och öka dess värde. Om du inte vill att vi ska samlas in information bör du ta bort dina cookies och avstå från ytterligare användning av webbplatsen. Nedan redogör vi mer detaljerat för vilken information som samlas in, dess syfte och vilka tredje parter som har tillgång till den.

Webbplatsen innehåller cookies från tredje part som i varierande grad kan vara:

  • Facebook Pixel och Analytics
  • Google Analytics
  • Google AdWords

Personuppgifter är all slags information som på ett eller annat sätt kan tillskrivas dig. När du använder vår hemsida samlar vi in ​​och bearbetar en mängd sådan information. Detta sker till exempel vid allmän användning av innehållet, om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller skickar en fråga via webbplatsen.

Vi samlar in och behandlar vanligtvis följande typer av upplysningar: Ett unikt ID och teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plats och vilka sidor du klickar på (intressen). I den mån du själv uttryckligen ger medgivande och själv anger informationen behandlas dessutom: Namn, telefonnummer, e-postadress och adress.

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra att dina data oavsiktligt eller olagligen tas bort, publiceras, förloras, försämras eller röjs för obehöriga, missbrukas eller för övrigt behandlas i strid med lagen.

Informationen används för att identifiera dig som användare och visa dig de annonser som mest sannolikt är relevanta för dig, för att registrera dina förfrågningar samt för att kunna leverera de tjänster du har bett om, som t.ex. att skicka ett nyhetsbrev. Dessutom använder vi informationen för att optimera våra tjänster och innehåll.

LAGRING AV UPPGIFTER
Informationen lagras under den tid som är tillåtet enligt lag, och vi raderar den när den inte längre behövs. Perioden beror på informationstypen och anledningen till lagringen. Det är därför inte möjligt att ange en allmän tidsram för när information kommer att raderas.

Data om din användning av webbplatsen, vilka annonser du får och eventuellt klickar på, geografisk plats, kön och åldersgrupp o.s.v. ges endast vidare till ovan nämnda tredje parter. Dessutom använder vi ett antal tredje parter för lagring och behandling av data. Dessa behandlar enbart information för vår räkning, och får inte använda den för egna syften.

Vidaregivande av personuppgifter som namn, e-post o.s.v. sker bara om du ger samtycke till det. Vi använder bara databehandlare i EU eller i länder som kan ge din information ett tillräckligt skydd.

Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Du kan när som helst invända mot användningen av den informationen. Du kan också återkalla ditt medgivande om att informationen om dig behandlas. Om de uppgifter som behandlas om dig är fel har du rätt att ändra eller ta bort dem. Förfrågningar om detta kan göras till: salg@mj-hyd.dk. Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter kan du också kontakta Dataskyddsmyndigheten.

Jobb

Anställning hos M.J. Hydraulik ApS

Spontanansökan
Skulle du vara intresserad av ett jobb där du får arbeta med olika slags reparationer av liftar, kranar, teleskoplastare, rotorlastare, gaffeltruckar och annan utrustning? Då är du välkommen att skicka oss en spontanansökan.

Lediga jobb
För tillfället inga

Sitemap
CloseClose