PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

BÖCKER

M.J. Hydraulik är känt för minikranar från UNIC, men har nu också agenturen för kranar från Böcker.

– Böckerkranarna skiljer sig från mängden genom ytterst låga driftskostnader och stor räckvidd i förhållande till egenvikten. Bomsektionerna är byggda i aluminium och den största av modellerna har lyfthöjd på hela 55 meter och en räckvidd på hela 44 meter. Dessa maskiner levereras på chassi från Mercedes eller MAN, oftast med totalvikt på 15, 18, 26 och 34 ton.

Kombinerad kran och lift klarar jobben på höga höjder

Böcker AK 44/4000 är en lastbilsmonterad kran försedd med aluminiumbom. Maskinen är i grunden en kran, men är också konstruerad för att fungera som lift. Det gör den godkänd att användas med fast korg. Maskinen manövreras då från korgen, precis som en traditionell personlift. Samma lösning återfinns på andra Böcker-modeller. Det ger goda skäl för mobilkranföretagen att ta en extra titt på M.J. Hydrauliks program.

Böcker AK44/4000 PLC. Kranen har en lyfthöjd på 44 meter och når hela 41,5 meter med fast personkorg.

Böckers kranar finns även i mindre storlekar för montage på lastbilschassin eller släpvagnar. Även med montage på släpkärra är det möjligt att nå en räckvidd på 34 meter. Det gör lösningen till utmärkt alternativ för den mindre entreprenören som inte har C-behörighet.

Sitemap
CloseClose