PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

MASTERMOVER

MasterMover för gående operatörer att enkelt flytta tunga laster.

Master Mover ligger i Derby Shire i England och är en brittisk framgångssaga med kunder över hela världen.

Våra produkter förlitar sig på marknadsledande organisationer och globala varumärken inom ett brett tvärsnitt av branscher, inklusive flygindustrin, Automotive, medicin, mat och hälsa.

Global försäljning och support

Master Mover finns över hela världen med försäljning och support levererat genom vårt etablerade globala nätverk av auktoriserade distributörer. Vi väljer våra partners noggrant. De som lyckas ansluta sig till vårt nätverk har direkttillgång till våra system och kunskaper och kan dra nytta av fortbildning för att säkerställa att de matchar de höga krav som vi kräver för alla våra kunder.

Kundfokuserade lösningar

Varje kund miljö presenterar en unik uppsättning utmaningar. Vi tar därför tid att förstå enskilda arbetsplatser och behov, oavsett om det handlar om att genomföra en studie på plats. Att ta itu med praktiska problem som batterilivslängd och laddningstid; eller skapa skräddarsydda produktlösningar istället för att bara erbjuda en storlek som passar alla. Vårt mål är att möta eller överträffa förväntningarna-och därför fortsätta att bygga och växa vår verksamhet på positiv publicitet.

Marknadsledande design

Master Mover var den första att marknadsföra på 1990-talet med en innovativ Mover som gjorde användning av hydraulik och lastkraft. Vår MasterTug produkt var föregångaren till det omfattande utbudet av elektriska Movers som finns idag-och vi fortsätter att utveckla marknaden med produkter som flyttar hjullaster från 50 kg till 120 000 kg samt skräddarsydda lösningar för att tackla Komplicerade problem. Vi är stolta över att vår prisbelönta MasterMover hjälper till att göra jobb runt om i världen säkrare och effektivare.

Uppfyller de högsta standarderna

Innovation är nyckeln till vår framgång. Från början har vi upprätthållit en 100% intern design och utvecklingsteam som använder exceptionell talang och ledande programvara för att skapa högpresterande lösningar. Vi bygger och tillverkar även alla våra elektriska Movers i England. Genom att hålla total kontroll över vår start-till-avslut-process är vi fortfarande 100% övertygade om att våra produkter är väl utformade, välbyggda, pålitliga, robusta och effektiva. Som ett resultat, våra kunder har total sinnesfrid att deras Master Mover lösning kommer att hantera de hårda uppgifter och utmaningar som står på deras arbetsplatser dagligen.

Sitemap
CloseClose