PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

DINGLI

Grundades 2005

Zhejiang Dingli Machinery Co, Ltd grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Deqing, Zhejiang. Dingli utvecklar, tillverkar, säljer och servar kvalitetsliftar. Dingli är kända för sin avancerade teknik, liftar i toppklass och hög tillväxttakt.

Dingli är också en av de ledande tillverkarna av arbetsplattformar i Kina. Företaget var det första att noteras på aktiemarknaden inom branschen (börskod: 603338). Dingli har flera produktionsanläggningar. Dingli har investerat 560 miljoner RMB (cirka 85 miljoner USD) i sina första tre produktionsanläggningar, som täcker en samlad yta på 200 000 kvadratmeter. Nyligen investerade Dingli ytterligare nästan 1 miljard RMB (ca. 151 miljoner USD) och anläggningarna täcker nu en samlad yta på 241 000 kvadratmeter.

Mer än 200 patent

Zhejiang Dingli har ett samlat team globala ingenjörer och skickliga yrkespersoner och är etablerat i både Europa och Deging. Dingli har förvärvat närmare 200 patent, inklusive 50 uppfinningspatent och två registreringspatent för datorprogram. Det första elektriska styrsystemet som användes för intelligenta arbetsplattformar/liftar utvecklades av Dingli.

Tack vare Dinglis högteknologiska produktionsutrustning kunde Dingli bygga mer än 80 specifikationer och 6 serier med arbetsplattformar med hög effektivitet och överlägsna prestanda. Dinglis produkter används i stor utsträckning inom byggnadsarbete, kommersiella och industriella ändamål samt för militära syften. Dessutom har Dingli tilldelats National Weaponry R & D Manufacturing Enterprises förtroendecertifikat, Equipment Manufacturing Enterprise Certificate och Weaponry Quality System Certificate.

Dinglis produkter är också certifierade enligt CE-standarderna via tyska TUV i Europa, ANSI-standarderna i USA, AS/NZS1418-standarden i Australien, CU-TR standarden i Ryssland och KC-standarderna i Sydkorea. Produkterna säljs till kunder i över 80 länder och regioner som Europa, Amerika, Asien och Afrika.

Köper upp konkurrenter och andra företag världen över

Dingli har haft stora framgångar i Asien, men eftersom planerna är att bli störst i världen håller Dingli på att förvärva andra företag.

2016 träffade Dingli avtal med den världskända teleskop- och rotorlastartillverkaren Magni om att förvärva 20 % av Magni för ett belopp av 14,4 miljoner euro.

2017 träffade Dingli avtal med den stora amerikanska lifttillverkaren MEC om att köpa 25 % av MEC för 20 miljoner dollar. Affären genomfördes 2018.

Grön tillväxt

Zhejiang Dingli förespråkar grön tillväxt och har etablerat en återvinningsanläggning. Dingli är det första företaget som främjat återvinning och återanvändning av resurser i branschen. Dingli ägnar sig också åt social välfärd. Dingli deltog nämligen i World G20-toppmötet i Hangzhou 2016. Dingli har fått erkännande som National Key Supported High-Tech Enterprise, Green Enterprise i Zhejiang-provinsen och Industrial Standard Innovating Enterprise. Dingli har också tilldelats första plats i AWP Top 50 Chinese Engineer Machinery Manufacturers. Styrelseordförande Xu Shu Gen utsågs till en av de 100 mest inflytelserika personerna av National Engineer and Machinery Industry.

Magnis ägarskap

Zhejiang Dingli har vidare etablerat Shanghai Dingce Leasing Co, Ltd i Shanghai Free Trade Zone. Dingce förvärvade 20 % av aktierna i Magni, som är en ledande internationell tillverkare av teleskop- och sladdlastare, vilket har gjort det möjligt för Dingli att utveckla sina produktlinjer, utnyttja tekniken globalt och utöka sitt varumärke. Dinglis framtidsvision går fortfarande ut på kvalitet, uppfinningsrikedom och starka tekniska innovationer, samt att garantera produkter med hög prestanda, tillhandahålla god service, förbättra konkurrensförmågan och uppnå konkurrensmässiga fördelar.

Sitemap
CloseClose