PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

Reservdelar och tillbehör

M.J. Hydraulik har ett mycket stort kontaktnät av leverantörer, både för originaldelar och OEM, så om det över huvud taget finns reservdelar att få tag på, då får vi tag på dem.

Vi kan ta fram reservdelar till dig och du kan montera dem själv om du vill, inga problem. Vill du även ha hjälp med felsökning och montering hjälper vi gärna till.

Originaldelar eller OEM-delar

Ibland är originaldelar till och med billigare än OEM, och ibland finns enbart originaldelar och inga OEM alls att tillgå.Vi gör alltid en avvägning för att du ska få bästa möjliga valuta för pengarna när vi beställer reservdelar till dina maskiner.

Vi har många års erfarenhet och vet var vi ska beställa vilken typ av material. Ibland är originaldelar bättre än OEM, ibland spelar det ingen roll och ibland är OEM rent av bättre.

Vi gör alltid en avvägning av vad som är bäst att använda i det enskilda fallet, baserat på pris, kvalitet och behov. Tanken är att du ska få något som gör ett fullgott jobb, till ett så lågt pris som möjligt.

Om du har önskemål om att vi enbart ska använda originaldelar så är det inga problem.

Leveranstid

Leveranstiden varierar beroende på vad du vill beställa. Vanliga reservdelar och tillbehör till vanliga truckar får vi med nattleverans redo att hämtas upp eller skickas vidare till dig redan dagen efter.

Sitemap
CloseClose