PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

FRANCE ELEVATEUR

France Elevateur är ett globalt företag som är känt för billiftar.

MJ Hydraulik är officiell återförsäljare av France Elevateur, vi har ofta ett urval av nya och begagnade billiftar på lager, oftast de mindre som är monterade på 3,5 ton chassi och som kan köras med ett litet körkort.

France Elevateur lamplift eller elverkslift kan ofta köras utan att stödben behöver ansättas. Många av liftbilarna kan förflyttas då liftbommen är rest vilket kan vara en fördel vid seriebyten. Några modeller har chassi- drive och kan förflyttas genom körning från korgen medan andra modeller kräver att någon sitter i hytten och kör.  Mycket praktiska liftar vid lamparbeten men de kan givetvis även brukas till andra typer av liftjobb.

Den mest populära modellen från France Elevateur är Topy 11.2, väldigt kompakt billift. Liften behöver inte stödben alls. Den kan ställas upp i 5 graders sidolutning och klarar 15 graders lutning på längden. Endast 4,9 m lång och under 2,7 m bred. Den är snabb i bomrörelserna och utrustad med skyltar och lampor för vägarbete. Liften har dragkrok vilket ger möjlighet att ta med stora mängder lampor eller annat material. Skåp kan monteras på chassiet. Luftledning finns dragen genom bommen.

Om du vill ha ett erbjudande för service eller reparation av era befintliga France Elevateur-produkter, kan ni vänligen kontakta vår serviceavdelning.

Sitemap
CloseClose