PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

UNIC

M.J. Hydraulik är återförsäljare för UNIC Mini Cranes Europe.

UNIC minikranar på larvband är produkt som löser lyftproblem överallt med trånga passager, begränsat utrymme eller med dåliga markförhållanden både på byggen och inom industrin. Flertalet maskiner går att köra med antingen eldrift, bensindrift, eller dieseldrift och är lämpliga för arbete både inomhus och utomhus.

Vid tunga lyft som ska utföras på trånga utrymmen, är en minikran det bästa alternativet. Minikran är ett smart alternativ framför allt i trånga miljöer, minikranar är kompakta och små men har trots sin storlek en hög lyftkapacitet.

Gång på gång visar UNIC Minikranar sitt stora värde. Från stenläggning och panelsättning, genom hela spektret av glashantering till restaureringsprojekt, speciella lyftsituationer eller i begränsade utrymmen lokalt, inomhus, utomhus eller på stora byggarbetsplatser. Den kompakta konstruktionen och utmärkta manövreringsförmågan gör att de i många lyftsituationer ersätter behovet av större kranar.

Batteri Kranar:

Vi har flera batterimodeller med både hjul och remdrift. De batteridrivna minikranarna är mycket lämpliga för inomhusbruk. Dessa maskiner kräver inte strömanslutning under drift och är mycket flexibla i alla typer av arbete. En typisk arbetsplats är köpcentrum, fabriker, produktionslokaler.

UNIC har blivit fantastiskt populära och håller snabbt på att bli erkända som ett “måste” för både uthyrnings- och byggnadsföretag. Nya användningsområden för dessa produkter upptäcks nästan dagligen och slutanvändarna sparar både tid och pengar inom alla tillämpningsområden. Vilken bransch du än befinner dig i, kommer UNIC minikranar att både uppfylla och överträffa dina behov.

UNIC minikranar är också mycket miljövänliga eftersom de har ett elektriskt  alternativ.

Världens största minikran

Unic producerar världens största och starkaste minikran med modellen URW 1006. Maskinen har en lyftkapacitet på 10 ton och 30,7 meter lyfthöjd, och är mycket flexibel att använda. Trots extrem lyftkapacitet i denna klass har maskinen fortfarande kompakta dimensioner som gör den mycket flexibel och mångsidig i användning. Dieselmotor, 400 volt elektrisk drift och fjärrkontroll är standard i Sverige.

– Minikranar är enormt säkra, det är samma säkerhetssystem i dessa som i vanliga mobilkranar på 22 ton och uppåt.

UNIC Minikranarna kommer in på platser du inte ens kunde föreställa var möjliga. De flesta är smäckra nog att passera genom en vanlig dörröppning och har tillräckligt med styrka för att, väl på plats, fullfölja tunga lyft.

Sitemap
CloseClose