PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

Nya och begagnade billiftar

04-03-2020
| PersonlyftLastbilslift
Nya och begagnade billiftar
MJ Hydraulik är officiell återförsäljare av France Elevateur

France Elevateur är ett globalt företag som är känt för billiftar.

MJ Hydraulik är officiell återförsäljare av France Elevateur, vi har ofta ett urval av nya och begagnade billiftar på lager, oftast de mindre som är monterade på 3,5 ton chassi och som kan köras med ett litet körkort.

France Elevateur lamplift eller elverkslift kan ofta köras utan att stödben behöver ansättas. Många av liftbilarna kan förflyttas då liftbommen är rest vilket kan vara en fördel vid seriebyten. Några modeller har chassi- drive och kan förflyttas genom körning från korgen medan andra modeller kräver att någon sitter i hytten och kör.  Mycket praktiska liftar vid lamparbeten men de kan givetvis även brukas till andra typer av liftjobb.

Den mest populära modellen från France Elevateur är Topy. France Elevateur utvecklar hela tiden sitt sortiment av billiftar. Du får ett välkänt varumärke till ett mycket rimligt pris.

När du handlar med oss får du dessutom tillgång till vår landstäckande service, där vi är särskilt starka inom liftar, teleskoplastare och andra entreprenadmaskiner.

Behöver du professionell rådgivning? Då erbjuder vi ett kostnadsfritt besök från en av våra försäljningsingenjörer. 

Teknisk support dygnet runt, alla dagar för liftar, teleskoplastare och gaffeltruckar. Vi är redo att hjälpa dig!

Om du vill veta mer om France Elevateur billiftar kan du kontakta vår försäljningsavdelning!

Om du vill ha ett anbud på service eller reparation av era befintliga France Elevateur-produkter kan ni kontakta vår serviceavdelning.

Sitemap
CloseClose