PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

Flytta trailers och annat rullande materiel från 50 kg till 120 000 kg.Flytta trailers och annat rullande materiel från 50 kg till 120 000 kg.
MJ Hydraulik presenterar stolt de fantastiska produkterna från MasterMover, läs mer här!

MJ Hydraulik presenterar stolt de fantastiska produkterna från MasterMover.

MasterMovers är den multi anpassningsbara elektriska dragaren som gör att du enkelt kan flytta och noggrant manövrera släpvagnar, containrar, husvagnar, båtkärror, flygplan, bussar, etc. etc. allt som du tidgare behövt truck, traktor eller i värsta fall handkraft till klarar du nu enkelt och galant med Master-Mover.

MasterMovers är Electric Movers som är utformade för att enkelt kunna flytta trailers och annat rullande materiel från 50 kg till 120 000 kg. med en nästan oändligt massa konfigurations möjligheter.

MasterMovers är kompakta, batteridrivna Movers utvecklade för gångoperatörer, med hjälp av MasterMovers är det enkelt att flytta tunga varor - förbättra driftseffektiviteten och minska manuell hantering, detta garanterar anställdas välbefinnande!

Tack vare sin mycket anpassningsbara uppbyggnad och med de många tillbehören fungerar MasterMovers lika bra i alla miljöer och på de flesta underlag.

Du kan använda MasterMovers på ridskolan, på campingplatsen, på verkstadsgolvet, på marinan, på flygplatsen, du kan till och med använda MasterMovers som snöplog och på många andra platser. Det kan dra ett flygplan från en hangar, parkera en hästvagn, flytta bagagevagnar och placera behållare på plats i en fabrik. Du behöver aldrig trycka eller dra en vagn själv längre.

MJ Hydraulik är den officiella återförsäljaren av MasterMover-produkterna i Danmark och Sverige, så kontakta oss för mer information och vägledning.

Sitemap
CloseClose