PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

HELI – El och Dieseldrivna truckar
HELI är med en årlig försäljning på mer än 142 000 gaffeltruckar och pallyftare en av världens ledande tillverkare av gaffeltruckar.

HELI – El och Dieseldrivna truckar

HELI är med en årlig försäljning på mer än 142 000 gaffeltruckar och pallyftare en av världens ledande tillverkare av gaffeltruckar.

Kort om HELI:

HELI grundades 1958 och har sedan dess växt till att idag ha 10 500 anställda. Företaget är 50 % privatägt och erbjuder högteknologisk automatiserad produktion. HELI har under perioden 2007–2010 byggt helt nya fabriksanläggningar som är ISO 9001-, ISO 14001- och CE-certifierade.

HELI-produktkategorier och serier

HELI maskinerna byggs i Kina med välkända komponenter. Eltruckar har elsystem från ZAPI respektive CURTIS. Dieseltruckarna är utrustade med motorer från ISUZU, MITSUBISHI, eller CUMMINS. Detta ger driftsäkra maskiner med låga servicekostnader.

HELI tillverkar idag en lång rad maskiner i olika kategorier, allt från små staplare och elektriska pallyftare till HELI eltruckar 1 till 5 ton, HELI dieseltruckar 1 till 10 ton och stora containertruckar som kan lyfta upp till 48 ton.

M. J. Hydraulik har lagt tonvikten på kategorierna gaffelstaplare och truckar med kapacitet på upp till 10 ton. Dessa drivs med el, gas och diesel.   

Under varje kategori som HELI tillverkar finns det flera olika serier. Gemensamt för alla serier är att de erbjuder hög kvalitet och prestanda, det är bara själva utformningen som skiljer dem åt.

M.J. Hydraulik har en rad av de mest populära HELI-truckarna på lager, redo för leverans. Kontakta vår försäljningsavdelning för att få ett bra erbjudande!

Sitemap
CloseClose