PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

Handla av M.J. Hydraulik ApS

26-06-2019
| EntreprenörGaffeltruckPersonlyftTeleskop-/rotorlastare
Handla av M.J. Hydraulik ApS
Ska du köpa skylift, teleskoplaster, gaffeltruck eller saxlift? Handla av M.J. Hydraulik ApS - M.J. Hydraulik är din expert

M.J. Hydraulik ApS jobbar med försäljning av tekniska hjälpmedel för bygg och entreprenad. Företaget inriktar sig på försäljning av begagnade och nya teleskoplastare, gaffeltruckar samt saxliftar, bomliftar, kolonnliftar, lastbilliftar, larvebandsliftar och släpvagnshissar/skyliftar.
 

M.J. Hydraulik är din expert

Om du söker efter teleskoplastare, gaffeltruckar & personliftar till salu eller behöver köpa skylift, kolla in vårt sortiment. Under maskiner kan du se vad som finns inne just nu. Vi säljer endast begagnade liftar och maskiner.

Nyservade & säkerhetsbesiktade

De liftar och maskiner du köper av oss är alltid nyservade och säkerhetsbesiktigade. Det är av yttersta vikt att detta sköts. Det är du som bär ansvaret om du till exempel vill hyra ut din skylift eller saxlift. Besiktning ska ske varje år.

För dig som behöver service och reparation

Du som har en egen skylift, gaffeltruck, teleskoplaster eller saxlift kan vända dig till oss på M.J. Hydraulik. Vi hjälper dig med reparation, service och säkerhetsbesiktning.

Reservdelar

Vi har reservdelar till de flesta liftarna och maskiner på marknaden. Vid behov så ordnar vi finansiering och transport över hela Sverige av maskiner. Behöver ni råd om vilken lift som passar bäst till ert behov eller har andra frågor om våra produkter är ni välkomna att kontakta oss.

Sitemap
CloseClose