PhonePhone+45 59 44 97 91

Sök efter produkt

Service och konstruktion av dina hydraulsystem

28-05-2019
Service och konstruktion av dina hydraulsystem
Varför bör du välja M.J. Hydraulik för service och konstruktion av dina hydraulsystem?

M.J. Hydraulik grundades redan år 2000 och består idag av 30 engagerade medarbetare.

Våra specialiserade försäljningsingenjörer finns tillgängliga för att hjälpa till med utveckling, konstruktion och produktion av hydraulsystem och tillhörande elektriska styrenheter. Vi har erkända kunskaper inom konstruktion av hydraulsystem. Därför är vi bland annat leverantör till flera danska broar, som drar nytta av våra kunskaper. Utöver våra erfarna försäljningsingenjörer har vi 20 landstäckande servicefordon och verkstad både i Holbaek, Esbjerg och Aarhus. Vid våra verkstäder har vi utrustning för att hantera projektkonstruktion på ett effektivt sätt, samt ett stort lager av hydrauliska komponenter som ger dig som kund bästa möjliga service.

Vi arbetar enligt ett koncept med totallösningar, det vill säga ”konstruktion och service 24/7”. Kontakta oss därför redan idag för att dra nytta av vårt kunnande, så blir du väl omhändertagen hela vägen från start till mål!

Konstruktion av hydraulsystem

M.J. Hydraulik är din partner för kundanpassade lösningar med fokus på hydraulik för industri, offshore, vindkraft och den marina sektorn. Vårt sortiment täcker alla slags pumpar, ventiler och enheter för proportionell styrning.

Vi konstruerar hydraulsystemen i Aarhus och Holbaek för att säkerställa att vi har nära till dig som kund. Genom att konstruera systemen hos oss säkerställer vi hög kvalitet och flexibilitet.

Dokumentation och godkännande

Trygghet är nyckelordet i våra projekt. Alla våra projekt uppfyller hela tiden gällande lagstiftning. Hos M.J. Hydraulik säkrar vi våra projektledningssystem så att hela processen blir väldokumenterad och effektiv. Därför har du som kund möjlighet att följa projektet genom vår tjänsteportal. Därmed kan vi säkerställa besparingar och flexibilitet under hela projektet.

Hydrauliska komponenter och reservdelar

M.J. Hydraulik lagerför hydrauliska komponenter och reservdelar från de bästa tillverkarna.

Sitemap
CloseClose